Neptune – producatorul canadian al uleiului de krill si liderul pe piata krill oil

Neptune – producatorul canadian al uleiului de krill si liderul pe piata krill oil

Nutrisan este liderul pe piata din Europa in distributia de Neptune Krill Oil Licaps, iar Krill Oil by Neptune Tehnologies and Bioressources este lider mondial in productia de ulei de krill.

Neptune Technologies and Bioressources este o companie canadiana, fondata in 1998 si este cea care a realizat primele studii pe ulei de krill, demonstrand ulterior beneficiile acestuia pentru sanatate, si reprezinta producatorul uleiului de krill.

Aceasta companie contine o “familie” de brevete pentru procesul de extractie, metoda de utilizare si compozitia suplimentului.

Uleiul de Krill de la Neptune este unicul “fosfolipid” care este absorbit foarte usor de catre organism, datorita structurii moleculare a grasimilor pe care le contine. Neptune a lansat produsul sau “pilot” in 2003, iar de atunci NKO s-a bucurat de o crestere continua.Neptune - producatorul din Canada al uleiului de krill si liderul pe piata

Din anul 2014, in care vanzarile anuale cu amanuntul ale produsului Neptune Krill Oil erau de 112 miliarde $, piata uleiului de krill a lui Neptune a inregistrat o crestere de 7%, aceasta fiind echivalenta cu o cota de piata de 29%.

Consumatorii sunt foarte multumiti de uleiul de krill produs de Neptune si de beneficiile pe care le are acesta pentru sanatate, prin urmare vanzarile companiei sunt in crestere continua si rapida.

Piata fiind in crestere, Neptune nu reusea sa acopere intreaga cerere de ulei de krill, de aceea in anul 2014 firma a mai deschis un punct de lucru, iar ca rezultat aceasta poduce anual mai mult de 150 tone metrice de ulei de krill.

De asemenea, Neptune si-a imbunatatit activitatile de cercetare si dezvoltare, care au condus la aducerea pe piata a 3 noi produse de marca, si anume: NKO Flex, care este pentru sanatatea articulatiilor si oaselor, NKO Beat, care este pentru sanatatea inimii si NKO Focus, acesta fiind pentru vedere si sanatatea creierului.

Acum, Neptune vrea sa scoata un medicament nou pe baza de ulei de krill, care sa scada nivelul trigliceridelor. Acasti Pharma este o filiala a companiei Neptune, care a efectuat studii si experimente in acest scop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.