Krill Oil efecte secundare

Krill Oil efecte secundare

Krill Oil efecte secundare

Efectele secundare ale uleiului de Krill Oil nu sunt aproape la fel de rele ca și cele pe care le puteti experimenta cu uleiul de peste. Majoritatea oamenilor nu au nici o reactie adversa sau efecte secundare.

Suplimentele pe baza de ulei de pește pot avea unele efecte secundare care pot sa va faca să vă întrebarati dacă beneficiile sunt în valoare de a fi administrat sau nu. Puteți obține râgâieli cu gust neplăcut, respirație dezgustătoare și au un potențial de contaminare cu mercur, sau expunerea la alți poluanți. Deci, de ce este o alegere mai buna consumul unui supliment cu ulei de krill?

Există unele branduri mai ieftine de ulei de krill, care diluează uleiurile lor, cu mai mult de 25% din plante sau chiar cu uleiuri de pește. Krill-ul noastru este 100% pur. Acest lucru il face mai ușor de absorbit în tot corpul și pentru ca este dublu încapsulat nu o sa aveti miros urat din stomac dupa inghitire.

Disconfort gastric

În timp ce majoritatea oamenilor vor vedea ca dupa ce au consumat ulei de krill nu au respirația urat mirositoare ca uleiul de pește are, mai ales daca iau o marca ieftina de Omega 3 pot avea unele efecte secundare neplăcute, cum ar fi crampe, discomfort gastric, dureri de stomac sau chiar diaree. Acest lucru este cel mai probabil să apară dacă luați suplimente pe stomacul gol sau dacă luați o doză mare. Vestea bună este că mulți oameni nu se adapteaza la a lua un supliment de omega 3, iar aceste simptome minore se remediaza într-o perioadă scurtă de timp. Uleiul nostru de krill are scoase toate impuritățile și este mult mai compatibil cu corpul nostru. Corpul nostru va absorbi de fapt si il va utiliza în așa fel cum se poate folosi mult mai ușor. Puteți chiar să luati ulei de krill pe stomacul gol și-l va absorbi foarte bine.

Reacții alergice

Krill este o creatură a mării, astfel încât cei care sunt alergici la scoici pot avea de asemenea o reacție alergică la uleiul de krill. Oricine care suferă de alergii ar trebui să se consulte cu medicul lor înainte de a lua orice supliment care provine din ocean, pentru a evita efectele secundare neasteptate ale uleiului de krill.

Subtierea sangelui

Unul dintre efectele secundare ale ulei de krill este că suplimentele au un ușor efect natural de subțiere a sângelui în interiorul corpului. Pentru persoanele care iau deja medicamente care subțiază sângele sau in anumite conditii medicale, poate ar trebui sa se consulte cu farmacistul sau medicul de familie.

Ați putea fi placut surprins atunci când ei spun că este perfect în regulă sau chiar recomandăm să luați un ulei de înaltă calitate de krill ca al nostru. Datorită proprietăților sale de sănătate și de recuperare de celule si proprietati anti-inflamatorii poate ajuta foarte mult cu recuperarea in urma unor interventii chirurgicale.

Studii recente de Beneficii ale Krill Oil

Există o mulțime de studii care sunt efectuate pentru a determina beneficiile pentru sănătate ale ulei de krill. Ele chiar au fost făcute într-o baza de prescriptie medicala. Există unele teste care sunt încă în curs de desfășurare.

Există o mulțime de dovezi că femeile au avut beneficii dupa ce au luat suplimente de ulei de pește în timpul sarcinii. In timpul desfasurarii studiilor de ulei de krill privind sarcina au fost raportate rezultate pozitive. Uleiul nostru de krill este visul fiecarei femei gravide devenit realitate. Pentru că am scos toate impuritățile și literalmente au forma cea mai pură de disponibila de Omega 3.

Mama insarcinate se pot relaxa știind doar bunătatea pură care va ajuta copilul. Cele mai importante se numără prin combaterea greturilor de dimineața, depresie postnatala si dezvoltarea creierului copilului. Ca întotdeauna ar trebui desigur sa discutați cu medicul dumneavoastră. Ei va vor incuraja sa consumati suplimentul nostru pretios din krill. Pentru a preveni orice efecte potențiale secundare negative de la interacțiunile cu medicamente sau alte suplimente, oricine cu o condiție medicală ar trebui să se consulte cu medicul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.