Despre Omega 3

Despre Omega 3

Despre Omega 3

Ce beneficii are Omega 3 asupra organismului nostru?
-Reduce inflamatia in tot corpul
-Menținerea fluiditatea membranelor celulare
-Reduce cantitatea de lipide (grasimi cum ar fi colesterolul și trigliceridele), care circula in sange.
-Scade nivelurile de colesterol si trigliceride
-Reduce agregarea plachetara, prevenind coagularea de sânge excesiv.
-Inhibă îngroșarea arterelor prin scăderea producției celulele endoteliale ‘un factor de creștere derivat din trombocite (captuseala arterelor este compus din celule endoteliale)
-Crește activitatea altui chimice derivate din celule endoteliale (oxid nitric derivată din endoteliu), care face arterele să sa se relaxeze și sa se dilate
-Reduce producerea de substanțe chimice mesager numite citokine, care sunt implicate în răspunsul inflamator asociat cu ateroscleroza
-Reduce riscul de a deveni obezi si de a imbunatati capacitatea organismului de a raspunde la insulina prin stimularea secretiei de leptina, un hormon care ajuta la reglarea aportul alimentar, greutatea corporala si metabolismul și este exprimată în primul rând de adipocite (celule grase)
-Ajuta la prevenirea cresterii celulelor canceroase.

Sanatatea creierului
Acizii grași Omega 3 gasite in uleiul de peste si uleiul de krill sunt bogate in EPA si DHA, doi acizi grași esențiali în organism. Ele sunt în concentrație foarte ridicată în creier. Când cantități mici de Omega 3 sunt în dieta, există deficiențe în creier, care pot duce la schimbari in chimia creierului. Acest lucru a fost asociat cu:
-Demența
-Boala Alzheimer
-Depresia
-ADHD

Suplimentele de Omega 3 care sunt bogate in Omega 3 au fost raportate pentru a ajuta la o mai mare atenție și concentrare. Aceasta poate ajuta, de asemenea, în încetinirea deteriorăriiochilor, care adesea este asociata cu inaintarea in varsta.
Țineți minte că aceasta este doar o listă parțială de beneficii de Omega 3 gasite in uleiul de krill. Fara efecte secundare si doar sprijinia o stare bună de sănătate.
Incepeti de astazi sa consumati ulei de krill pentru a preveni durerile de spate si articulatii, scaderea colesterolului si pentru o oxigenare a creierului cat mai buna.

1 Comment

  1. Cautand pe internetul in limba romana iata ca am aflat pe saitul dvs..
    Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de
    pe acest sait si va doresc cat mai mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.