Cum comparam Neptune Krill oil cu restul suplimentelor pe baza de Ulei de krill

Comparatie Ulei de Krill

Cum comparam Neptune Krill oil cu restul suplimentelor pe baza de Ulei de krill

Există cu adevărat o diferență între suplimentele cele de ulei de krill produse de Neptune Krill Oil și alte companii? Răspunsul este da, unele sunt realizate din orice pește, iar unele sunt facute din ulei de krill antarctic și diferențele sunt la fel de puternice.

Cel mai mare lucru pe care uleiul de krill il face atât de bine este de a vindeca inflamația care provoacă boli în organism și anume boli care sunt cauza unui nivel ridicat de colesterol. Acizii grași Omega 3 conținuti în uleiul de krill este cu mult mai concentrat. Oamenii care iau ulei de krill pot vedea o reducere a colesterolului ridicat cu peste 40% în timp ce uleiul de pește poate oferi doar reducere de 5%.

Cel mai bun ulei de krill este Neptune Krill Oil care se obtine din crevetii din Oceanul Antarctic. Acesti krili au longevitate mai mare, care este un indiciu al calității uleiului. Poate este pentru că apele din Oceanul Antarctic sunt curate, neafectate de poluarea cu mercur. Multe dintre celelalte specii de pești care furnizează omega 3 sunt mai sensibile la mercur și este o preocupare serioasă pentru cei care iau ulei de pește pentru ai ajuta la problemele de sănătate. Un alt aspect pozitiv asupra crevetilor polari este ca ai nu sunt pusi în pericol. Când crevtii sunt recoltati pentru a face suplimentele de ulei de krill, se recolteaza doar un mic procent lăsând cea mai mare parte in ocean.

 

Ulei de krill este extras din creveti, care vin din locuri pure, cum ar fi Antarctica, sunt recoltate cu grijă și depozitati în recipiente fără alte specii de pești sau ceva care le-ar putea contamina. Ei rămân puri și bio-activi de-a lungul întregii procesari. Alte suplimente de ulei de pește utilizeaza pește recoltat cu mai multe specii și acest lucru duce la o contaminare încrucișată. Krill-ii sunt menținuti în viață până când ajung la fabrica de prelucrare. Alte specii de pești de ulei de pește nu pot rămâne în viață până în acel moment.

Uleiul nostru de krill este în stare proaspătă.

Ulei de krill din Antarctica se dovedește a fi forma cea mai puternica de “ulei” cu acizi grasi omega 3, Omega 6 si Omega 9. Nici nu se compara cu gradul de acizi grasi omega 3  gasite in uleiul de pește obișnuit, este cum ai compara mere cu portocale. Neptune krill oil, pentru că vine dintr-un mediu curat și că krill sunt într-o bună aprovizionare cu o longevitate mare oferă cel mai bun supliment de omega 3 de pe piata. Ulei de Krill contine de asemenea un nivel ridicat de anti-oxidanți, care sunt extrem de vitali pentru un sistem imunitar sănătos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.