Contraindicatii Krill Oil

Contraindicatii krill oil Contraindicatii krill oil

Contraindicatii Krill Oil.

Dacă sunteți alergic la creveți sau crustacee, ar trebui sa evitati suplimentele cu ulei de krill. Ulei de Krill poate provoca aceeasi reactie alergica daca manancati creveti, asa ca cel mai bine este să se evitati sa luati suplimente de krill, dacă aveți o alergie la creveți, crustacee sau legate de fructe de mare. Altii ar trebui să se consulte un nutritionist sau medicul de familie înainte de a lua aceste sau orice alte suplimente.

Efecte secundare: Există unele reacții adverse in urma administrarii de suplimente de ulei de krill, pentru că uleiul de krill este ridicat în acizi grași poate cauza scaune moi și diaree. Unii oameni s-au confruntat de asemenea cu indigestie de la suplimentele cu ulei de krill.

Alergiile: Krill-crevetii sunt o specie de crustacee, oricine este alergic la crustacee sau alte specii de pește poate fi alergic si la uleiul de krill. Dacă sunteți alergic la scoici sau pește și luați un supliment de ulei de krill, atunci sunteti susceptibil de a experimenta o reactie moderată până la o reacție alergica severq. Aceste simptome de reacție alergică sunt urticarie, umflarea feței, gâtului, limbii, buzelor sau în interiorul gâtului și dureri abdominale, indigestie sau diaree, probleme de respiratie, ameteli sau lesin și un gâdilat în gură.

Interacțiuni cu medicamentele: Oricine cu o condiție de sânge foarte subtire (fluid) nu poate lua ulei de krill, fără un risc de deces din cauza uleiului de krill a fost demonstrat ca interfereaza cu sangele si medicamentele pentru subtierea sangelui.

Contraindicatii Krill Oil: Contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor supuse medicatiei cu anticoagulante (Aspirina, Warfarina, Heparina), NSAID/antiinflamatoare non-steroidiene sau produse pe baza de Ginkgo biloba sau de Usturoi/Allium sativum, la administrare concomitenta) sau care au intoleranta la creveti si/sau alte animale marine.

Ultmele cautari:

  • korill
  • korill contraindicatii
  • korill pret
  • uleiul de krill contraindicatii
  • korill pret in farmacii

21 Comments

  1. Am luat krill 2 ani, m.am simtit bine. Am intrerupt de 1 an si mi.a crescut putin colesterolul. De 1 luna sunt in tratament cu Pradaxa. Iau si lyprino,pot lua iar si krill oil. Mulțumesc

  2. Sunt cnoscut cu diabet sub tratament,fac tratament pentru hipertensiune si astm. Colesterol 210 si trigliceride 220. Doresc sa stiu daca pot folosi Korill

    1. Se poate administra insa nu in acelasi timp.
      Atat Aspirina cat si Krill Oil subtiaza sangele iar in cazul in care se iau concomitent ar creste foarte mult fluidizarea sangelui.
      Pot fi luate insa la un interval de timp.

    1. Da, se poate administra.
      Daca administrati deja anticoagulante ar trebui sa nu fie luate in acelasi timp, deoarce sangele devine foarte subtire.

  3. Sunt o persoana alergica de ani buni diagnosticata cu alergie cronica,angioedem recurent inclusiv cu localizare de gravitate, HTA pt. care fac tratament cu leridip, physiotens, nebilet, olicard, tertensif. Recomandarile primite se refera la evitarea codeinei si altor derivati opioizi, precautii la antiinflamatoare nesteroidiene clasice si neselective COX, evitarea inhibitorilor enzimei de conversie a angiotensinei si blocantilor receptorilor de angiotensina II . Valoarea colesterolului este ridicata, iar rezultatul CT cerebral arata modificari datorate colesterolului . Va rog sa-mi spuneti daca pot lua medicamente din familia statine ( Atorvastatin) sau, Krill. Cu multumiri

  4. Vreau sa va intreb,daca kriil este contraindicat in litiaza biliara?Mentionez ca iau si suplimente de calciu si as vrea sa stiu daca este indicat in aceste conditii si cum se ia mai exact,inainte de masa,dupa masa sau in timpul mesei?Eu am luat o capsula de krill inainte de masa si m-am balonat.Va rog sa-mi raspundeti.

    1. Se poate administra si in cazul litiziei biliare.
      Doar in cazul anticoagulantelor nu se administreaza in acelasi timp datorita subtierii sangelui.
      Va recomand sa luati pastilele dupa masa cu un pahar cu apa.
      Puteti sa luati si seminte de in, Psyllium, quinoa.
      Toate se pot amesteca in blender si se mai poate adauga un fruct insa care sa nu digere (banana, morcov)

        1. Buna ziua.
          Este indicat sa fie legume sau fructe care nu cresc aciditatea si provoaca balonari.
          De aceea semintele respective ajuta la absorbtia in intestin a gazelor in surplus iar fructul este adaugat pentru a da un gust.

    1. ELIQUES este un anticoagulant care subtiaza sangele si nu se poate administra in acelasi timp cu Krill Oil.

    1. Buna ziua,
      Da, se poate administra impreuna insa nu in acelasi timp, sa fie cateva ore diferenta intre administrarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.